Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst zet resoluut streep door Vlaar: 'Hij is geen optie'

Laatste update:

Het weekblad meldde dinsdag dat Feyenoord een contract in petto zou hebben voor de clubloze Vlaar, maar dat bestrijdt de trainer. In gesprek met FOX Sports besprak Van Bronckhorst donderdagavond de situatie achterin en begon hij over Jan-Arie van der Heijden. Die is net als Vlaar clubloos, maar in tegenstelling tot de voormalig aanvoerder van Feyenoord gewoon fit en speelklaar. Van Bronckhorst bevestigde nog eens dat zijn club al met Van der Heijden heeft gesproken.

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

"We hebben achterin spelers nodig: we hebben wel een paar talenten die doorkomen, maar die hebben nog tijd nodig om echt klaar te zijn voor het eerste. Daarom zijn we ook op zoek naar verdedigers. Of het echt rondkomt met Van der Heijden is een zaak voor Martin. Ik hoop dat hij daarin goede zaken doet. Vlaar is niet concreet. Het is natuurlijk een jongen die een verleden heeft bij de club, in een mooie competitie speelde en zijn contract liep af. Maar het is geen optie voor ons om hem bij de selectie te halen."

Feyenoord moet Ron Vlaar niet contracteren

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
18
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties