Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst zorgt voor sensationele stunt tegen Borussia Dortmund

Laatste update:

Erling Braut Haaland is door een liesblessure nog altijd afwezig, waardoor Donyell Malen zijn inmiddels vertrouwde plek in de punt van de aanval bij Dortmund innam. De Duitsers kregen in de beginfase de beste kansen: Dan-Axel Zagadou verprutste een vrije kopkans en Marco Reus zag een inzet van de lijn gehaald worden door verdediger Borna Barisic. Zelf sloegen de Schotten in de eindfase van de eerste helft toe via hoekschoppen. Eerst werd een bal op de hand gekopt bij Zagadou, waarna James Tavernier de score opende met een penalty: 1-0. Vlak daarna werd een slim genomen corner doorgekopt richting tweede paal, waar Alfredo Morelos klaar stond om het laatste zetje te geven: 0-2.

Alsof dat niet erg genoeg was voor Dortmund, maakte Rangers er vier minuten na rust 0-3 van. Ryan Kent legde na een dribbel over links klaar voor John Lundstram, die de bal van zestien meter heerlijk de verre hoek krulde: 0-3. Dortmund deed binnen twee minuten wat terug via Jude Bellingham, die eveneens schitterend raak schoot van de rand van het strafschopgebied: 1-3. BVB geloofde er weer in, maar kreeg drie minuten daarna de volgende mokerslag. Morelos brak over links door en zag zijn breedtepass binnengelopen worden door Dortmund-verdediger Zagadou: 1-4. Acht minuten voor tijd verzachtte Raphaël Guerreiro de pijn voor de thuisploeg door de bal van afstand schitterend binnen te schieten: 2-4.

Zenit Sint-Petersburg - Real Betis 2-3
Na achttien speelminuten zat Real Betis al op rozen, daar zowel Guido Rodríguez als Willian José het net hadden gevonden. Rodríguez scoorde na een vrije trap op maat van Joaquín; aan het doelpunt van Willian José ging een fraaie solo vooraf. Toch had Zenit de stand tien minuten later al gelijkgetrokken. Artem Dzyuba zorgde met een pegel voor de 1-2, terwijl Malcom op aangeven van Wendel zijn ploeg naast Real Betis zette. De beslissing viel vier minuten voor het rustsignaal, toen Guardado zijn naam op het scorebord zette. De voormalig PSV'er ontving een steekbal van Aitor Ruibal in het zestienmetergebied en verschalkte doelman Mikhail Kerzhakov op koelbloedige wijze: 2-3. In het tweede bedrijf nam de amusementswaarde aanzienlijk af: aan de stand op het scorebord kwam geen verandering meer.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
13
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
10
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties