Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van dat soort talenten hebben we er bij Feyenoord velen in ons midden'

Laatste update:

"Daar maak ik me geen enkele zorgen over. Van dat soort talenten hebben we er velen in ons midden", verzekert Rutten in gesprek met NUsport. Boëtius zelf erkent dat hij de berichten in de media heeft meegekregen. "Ik probeer berichten daarover zoveel mogelijk te negeren", verzekert de aanvaller echter in het Algemeen Dagblad. Hij baalde echter wel van zijn spel.

"De eerste drie wedstrijden van het seizoen heb ik niet kunnen brengen wat ik hoor te brengen", zo luidt het mea culpa van Boëtius. "Ik heb geen idee waarom. Het is niet zo dat ik het balletje opeens niet meer kan raken." Deze week heeft de jongeling echter het gevoel dat het weer de goede kant opgaat. "Ik voel me vrijer in het hoofd. Ook op de training ging het allemaal weer wat makkelijker. Hoe dat komt? Dicht bij jezelf blijven en er niet in blijven hangen. Het positivisme moet overheersen."

Jean-Paul Boëtius wordt dit seizoen een van de dragende krachten van Feyenoord

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties