Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek debuteert uitgerekend tegen Celtic: 'Misschien puur toeval'

Laatste update:

"En toen die 1-2 viel, was het natuurlijk helemaal geweldig", vertelt Van de Beek via de officiële kanalen van Ajax. Na de onderbreking in Glasgow moest de tiener warmlopen en hield hij rekening met speelminuten. "Het was wel lastig, continu heen en weer blijven gaan, maar ik denk dat ik het prima gedaan heb", zo stelt de jeugdinternational.

Van de Beek hoopt dat hij ook aan de Eredivisie mag ruiken. "Maar uit bij Celtic is wel mooi om je debuut te maken. Toen ik zes jaar was ging ik voor het eerst met mijn vader naar de Amsterdam ArenA, een thuiswedstrijd van Ajax tegen Celtic. Ik zei toen 'dat wil ik ook graag', dan is het misschien puur toeval dat het nu is gebeurd. Maar dat zijn mooie dingen."

-

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
10
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties