Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek: 'Dit was voor Ajax en iedereen, maar vooral voor Appie'

Laatste update:

Van de Beek beelde na zijn treffer in de Allianz Riviera het getal 34 uit, dat staat voor het rugnummer van Nouri. "Het was een belangrijke goal, die hadden we nodig. Deze was voor Ajax en iedereen, maar vooral voor Appie en zijn familie. Wij als team willen hun echt steunen", vertelde Van de Beek aan Ziggo Sport.

"Ik was best wel emotioneel. Dit doelpunt was voor hen. Het is heel moeilijk voor me. Ik wil het over de wedstrijd hebben en ben niet in staat om over dit onderwerp te praten." Hij ziet de 1-1 als een goede uitgangspositie voor volgende week. "In de eerste helft hadden we het moeilijk en speelden we het niet goed uit, maar in de tweede helft kantelde het en hadden we de tweede kunnen maken. Dit is een goede uitgangspositie om het in de ArenA af te maken."

De return tussen Ajax en OGC Nice is over exact een week in Amsterdam. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint om 20.45 uur. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs om een plek in de groepsfase van de Champions League.

-
Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

Scouts van Ajax, AC Milan en Bayern München zaten op tribune voor 4 toptalenten
0
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
13
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
11
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties