Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek duidelijk: 'Op dit moment is er niks akkoord of wat dan ook'

Laatste update:

"Je probeert rustig te blijven, maar soms is het weleens lastig", geeft Van de Beek toe tegenover de NOS. "Tegen zo'n ploeg die er, om het netjes te zeggen, alles uithaalt. Maar dat weet je van tevoren. Dat is dan weleens lastig, maar het is niet anders." De middenvelder was niet bijster onder de indruk van Getafe. "Ze waren wel een paar keer gevaarlijk en raakten ook de paal en lat. Maar uiteindelijk zijn zij door en wij niet. Ontzettend balen, maar het is wel de waarheid."

Erik ten Hag: 'Bijna onmogelijk om rustig te blijven tegen dit soort ploegen'

Volgens trainer Erik ten Hag ontbreekt het bij Ajax momenteel aan automatismen. Van de Beek weet echter uit ervaring dat er ook zomaar weer goede tijden kunnen aanbreken. "Ik heb ondertussen wel meegemaakt dat je in een diep dal kan zitten, maar dat het ook weer zo om kan draaien." De Ajacied aast derhalve op een overwinning op AZ, dat zondag op bezoek komt. "Een superbelangrijke wedstrijd tegen de nummer twee. Daar kunnen we wat moois neerzetten, denk ik. We moeten gewoon een berepartij spelen met zijn allen."

Verslaggever Joep Schreuder wijst Van de Beek op het feit dat veel mensen denken dat hij zijn laatste Europese wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. "Zeiden ze dat?", antwoordt de middenvelder. "Dat weet je natuurlijk nooit, maar op dit moment is dat niet het geval, dus wie weet." Er is volgens hem nog helemaal geen akkoord met Real Madrid, dat Van de Beek al lange tijd volgt. "Ik ben helemaal vrij nog en volledig Ajax-speler. Op dit moment is er niks akkoord of wat dan ook. Ik ben Ajacied en volgend seizoen misschien ook nog wel. Alles ligt nog open."

Zie jij Donny van de Beek volgend seizoen bij Ajax spelen?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
7
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
10
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties