Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek gaat in op 'rommelige zomer': 'Ooit de stap maken'

Laatste update:

Voor Van de Beek was het geen straf om bij Ajax te blijven. "Ik heb het al vaker gezegd: ik ben dolblij hier. We hebben een hartstikke mooi en goed team. Ik denk dat we nog steeds in staat zijn om echt weer voor de prijzen te spelen dit jaar, wat je natuurlijk wil als voetballer. We hebben vorig jaar allemaal gezien hoe mooi dat is. Ik focus me gewoon weer volledig op het nu."

De supporters van Ajax riepen Van de Beek aan het begin van het seizoen op om te blijven, onder meer door 'Donny nog een jaar' te scanderen vanaf de tribune. "Het is beter dan dat ze zingen: Donny rot op, of Donny wegwezen", lacht Van de Beek. "Mooi dat de supporters willen dat je nog een jaar blijft, dat is alleen maar een mooi teken. Op een gegeven moment was ik ook gewoon blij dat er voor iedereen duidelijkheid was."

Van de Beek, die vermoedelijk meer salaris gaat krijgen maar zijn tot medio 2022 niet zal verlengen, denkt dat hij in een later stadium alsnog hogerop kan. "Uiteindelijk moet je daarop vertrouwen. Je zult het altijd moeten laten zien. Natuurlijk wil je ooit de stap maken, maar dat zul je zelf af moeten dwingen. We hebben vorig jaar ook gezien: als je met het team succes behaalt, stijgen de waardes van de spelers ook allemaal."

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
9
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties