Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek: 'Het is hetzelfde verhaal als tegen Juventus met Ronaldo'

Laatste update:

"Natuurlijk weet je wel dat je heel dicht bij een plek in de finale zit, iedereen weet dat, niemand is gek. We moeten gewoon de focus houden die we altijd gehad hebben en niets anders gaan doen. We moeten gewoon rustig blijven en ons eigen spel gaan spelen", zegt de 22-jarige middenvelder maandag in gesprek met Ajax TV.

Barcelona lijkt zeker van een finaleplek na de 3-0 zege op Liverpool, maar Van de Beek wil ook nog niet nadenken over een finale tegen de Catalanen. "Met dat idee kijk ik eigenlijk helemaal niet, omdat je weet dat er met 0-1 nog van alles mogelijk is. Zover moeten we helemaal niet vooruit gaan kijken. Het is helemaal niet goed om daar al over na te denken."

Heung-Min Son is weer van de partij bij Tottenham, nadat de aanvaller in de heenwedstrijd geschorst was. "Het is duidelijk dat hij heel vaak belangrijk is geweest en gewoon een hele goede voetballer is. Het is hetzelfde verhaal als tegen Juventus met Cristiano Ronaldo. Doet Ronaldo wel of niet mee? Hij deed wel mee en het is mooi om ze met hen te verslaan. Dus dat maakt voor mij niet uit", besluit Van de Beek.

Verwacht jij dat Ajax de finale van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
18
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties