Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van de Beek hoeft in Engeland alleen De Bruyne voor zich te dulden'

Laatste update:

"Wat Donny van de Beek toevoegt aan deze selectie van Manchester United? In ieder geval levert hij doelpunten, assists, een goede werklust en een ongelofelijke spelintelligentie, en hij is vaak te vinden in the box", stelt Ferdinand. "Hij is een Ajax-speler, dus hij weet hoe je goed voetbal speelt." Ferdinand verwijst vervolgens naar een korte interactie die hij op Twitter had met Edwin van der Sar. De huidige directeur van Ajax, die als doelman jarenlang samenspeelde met Ferdinand, reageerde met een huilende emoji op een tweet van Ferdinand over de transfer van Van de Beek.

"Hebben jullie gezien hoe mijn oude vriend Van der Sar reageerde? Hij weet wat voor speler hij laat vertrekken. Hij kent zijn kwaliteiten, zijn klasse", aldus Ferdinand, die denkt dat Van de Beek uitstekend samen kan spelen met Bruno Fernandes, de nummer tien van United. "Stel je voor hoe hij zal worden gevoed met passes door Bruno Fernandes."

Ferdinand stelt verder vast dat Van de Beek uitstekende statistieken kan overleggen. "In de laatste drie seizoenen, als je hem vergelijkt met alle middenvelders uit de Premier League wat betreft betrokkenheid bij doelpunten, dan eindigt hij als tweede! Hij hoeft alleen Kevin De Bruyne voor zich te laten", zegt de Engelsman. "En De Bruyne is een van de beste spelers van de wereld. We moeten afwachten of Van de Beek het meteen zal brengen, maar United krijgt een solide, allround speler."

Overigens komt Ferdinand tot die conclusie op basis van de laatste drie seizoenen. Daarin kwam Van de Beek namens Ajax tot 133 officiële duels, waarin hij 40 goals maakte en 30 assists afleverde. In hetzelfde tijdsbestek speelde De Bruyne 117 wedstrijden voor Manchester City, waarin hij goed was voor 34 goals en 55 assists. Ferdinand houdt er uiteraard geen rekening mee dat de Eredivisie, waarin Van de Beek de meeste van zijn duels afwerkte, een stuk minder hoog aangeschreven staat dan de Premier League.

Gaat Donny van de Beek slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties