Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek: 'Iedereen wijst naar de trainer, maar de kritiek is niet terecht'

Laatste update:

Met name na de verliespartij van Ajax in eigen huis tegen Vitesse (1-2) werd de positie van Keizer wankel, weet ook Van de Beek: "Je hoort van alles en dat is terecht. Als je Ajax bent, kan je niet zo verliezen. Vandaag moesten er punten gepakt worden. Dit vertrouwen was zeker nodig, Heerenveen is altijd lastig. Het is dan lekker dat je ruim wint", aldus de jongeling in gesprek met Voetbal Inside.

De middenvelder zegt dat hij en zijn teamgenoten Keizer vorige week in de steek hebben gelaten: "Iedereen wijst dan naar de trainer, maar we moeten naar onszelf kijken. De kritiek op hem is niet terecht", aldus Van de Beek. David Neres, die zondag belangrijk was voor zijn ploeg en twee keer wist te scoren tegen de Friezen, wil niets weten van een crisis bij Ajax.

"Ja, die overwinning hadden we hard nodig", erkent de Braziliaan in gesprek met de NOS. De buitenspeler ontkent echter dat er een crisis is bij Ajax: "Nee. Het is normaal om wedstrijden te verliezen. Er is nog veel verbetering mogelijk, maar van crisis is geen sprake", aldus Neres, die zegt dat de overwinning zowel voor de trainer als voor de ploeg zeer welkom was.

-
Denk jij dat Marcel Keizer volgend seizoen nog de trainer is van Ajax?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties