Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek: 'Ik vroeg hem of het een penalty was, hij zei het niet te weten'

Laatste update:

"De tegengoal kwam eigenlijk uit het niets, maar het was een goede voorzet, die fraai werd binnen gekopt. Dan wordt het toch weer spannend en dat mag ons eigenlijk niet gebeuren, al hebben we ook na de goal van Utrecht weinig meer weggegeven, denk ik. Het stond achterin gewoon goed", vertelt hij in gesprek met Ajax Life.

De 0-2 van Ajax kwam voort uit een penalty nadat Willem Janssen Kasper Dolberg vasthield. Scheidsrechter Dennis Higler had zelfs met behulp van de VAR echter vijf minuten nodig om tot dat besluit te komen: "Terwijl de arbitrage aan het vergaderen was vroeg ik aan Janssen of het een penalty was, want ik had de situatie niet goed gezien. Hij zei het niet te weten. Ik dacht in eerste instantie dat Kasper uitgleed. Ik had niet gezien dat Janssen hem echt vasthield, maar dat zullen ze op de beelden wel echt gezien hebben", vervolgt de middenvelder zijn verhaal.

Ajax sluit de eerste seizoenshelft door de overwinning op de Domstedelingen met een goed gevoel af en gaat met een achterstand van twee punten op koploper PSV de winterstop in. Van de Beek kijkt echter wel met 'gemengde gevoelens' terug op de eerste maanden van de voetbaljaargang: "In het begin speelde ik een aantal keer niet en daarna gelukkig weer wel en ging het weer de goede kant op. Ik heb op het laatst gewoon weer alles gespeeld. Dat is natuurlijk positief", legt hij uit. De doelstelling voor de rest van het seizoen is hoe dan ook duidelijk: "We moeten nu PSV in de competitie op de hielen blijven zitten door alles te blijven winnen."

Vond jij het een terecht gegeven strafschop?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
13
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties