Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van de Beek kostte 40 miljoen, wat moet hij dan wel niet kosten?'

Laatste update:

In de tweede minuut bereidde Malen het eerste doelpunt voor. Na een inspeelpass van Olivier Boscagli toucheerde Malen de bal op ingenieuze wijze met de hak, waardoor hij Zahavi vrij voor André Onana zette. De spits had aan één balaanraking genoeg om de score te openen. Halverwege de eerste helft volgde de 0-2. Opnieuw combineerden Malen en Zahavi met elkaar en opnieuw was laatstgenoemde de afmaker. "Als je ziet hoe hij die bal weglegt bij die eerste goal... Wat een speler, man. Buitencategorie", concludeerde Afellay.

"Het is echt niet normaal", zei Rafael van der Vaart, die met name de assist van Malen bij de 0-2 besprak. De aanvaller drong na een pass van Eran Zahavi via de linkerkant het strafschopgebied binnen en speelde de bal terug naar zijn ploeggenoot, die tot scoren kwam. "Elke spits zou schieten, maar hij legt de bal op het juiste moment breed. In de herhaling zie je dat hij het allemaal al heeft gezien; hij hoeft niet eens te kijken." Van Hooijdonk kwam tot dezelfde conclusie: hij merkte op dat Malen geen 'eigenbelang' toonde.

"Dat is het mooie. Hij is niet egoïstisch. Je ziet het tegenwoordig zo vaak verkeerd gaan, omdat het egoïsme enorm is toegenomen in de voetballerij. Mensen gaan voor het eigen succes, maar hij niet. We hebben zijn collega-spits Zahavi daar weleens van beticht. Het is dan makkelijk voor Malen om zelf ook voor eigen succes te gaan, maar dat doet hij niet", voegde de voormalig aanvaller toe. Toch wilde hij nog niet vooruitlopen op een toptransfer voor Malen. "Hij speelt nog geen vier jaar in PSV 1. Hij moet eerst zorgen dat hij de beste wordt van de Nederlandse competitie. Als hij die status heeft bereikt, mag je verder kijken."

Afellay vroeg zich af hoeveel de 21-jarige aanvaller, zesvoudig interrnational van Oranje, zou kunnen opleveren. Zijn contract loopt door tot medio 2024. "Als je zo'n speler toch ziet... Voor Donny van de Beek wordt al veertig miljoen betaald, wat moet hij dan wel niet kosten? Donyell Malen, man... Laten we met zijn allen nog genieten zolang hij nog in Nederland speelt." Arno Vermeulen denkt dat Malen inderdaad meer zou kosten dan Van de Beek. "Voor Sébastien Haller werd door West Ham United al vijftig miljoen betaald. Dan zit je minimaal in die categorie en dan zou hij vijftig miljoen moeten kunnen opbrengen." Van de Beek kostte overigens 39 miljoen, al kan de transfersom die Manchester United betaalt aan Ajax oplopen tot 44 miljoen euro aan de hand van bonussen.

-
Is Donyell Malen momenteel de beste speler van de Eredivisie?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
15
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
36
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties