Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van de Beek kreeg op allerlaatste moment andere optie in Engeland'

Laatste update:

Toen Van de Beek zaterdagavond ontbrak in de wedstrijdselectie van Ajax voor het oefenduel met Eintracht Frankfurt (2-1), werd onmiddellijk duidelijk dat hij op weg naar de uitgang was. De tienvoudig Oranje-international leek twee opties te hebben - Manchester United en Barcelona - maar volgens de Daily Mirror mengde ook Tottenham zich op het allerlaatste moment nog in de strijd.

Manager José Mourinho van the Spurs had Van de Beek naar verluidt graag toegevoegd aan zijn selectie. Toen Manchester United echter lucht kreeg van de interesse van de Premier League-rivaal, besloot Matt Judge, die bij the Red Devils over de transferonderhandelingen gaat, de duimschroeven aan te draaien. Judge zocht direct contact met Van de Beek en diens entourage en wist de middenvelder er uiteindelijk razendsnel van te overtuigen zijn loopbaan voort te zetten op Old Trafford.

Eerder op de dag had FOX Sports-verslaggever Jan Joost van Gangelen voorspeld dat Van de Beek zou opteren voor een transfer naar Tottenham. Hij had gesproken met Van de Beeks zaakwaarnemer Guido Albers en sprak naar aanleiding van dat gesprek de verwachting uit dat de middenvelder aan de slag zou gaan bij de Londense club. Die verwachting kwam niet uit, maar Tottenham lijkt dus wel degelijk in de markt te zijn geweest voor Van de Beek.

Bij Tottenham had voor Van de Beek een concurrentiestrijd gelonkt met Dele Alli. The Spurs versterkten zich eerder deze zomer al met Pierre-Emile Höjbjerg, maar hij lijkt vooral een optie als controlerende middenvelder. Ook Gedson Fernandes, Moussa Sissoko en Tanguy Ndombele waren potentiële concurrenten geweest voor Van de Beek, al lijkt Ndombele deze zomer nog te gaan vertrekken. Bij Manchester United lijkt Van de Beek de concurrentiestrijd aan te moeten gaan met onder anderen Bruno Fernandes en Paul Pogba.

Bij welke club past Donny van de Beek beter?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties