Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek krijgt nog voor presentatie serieuze concurrent bij Everton

Laatste update:

De transfersom kan door andere bonussen uiteindelijk oplopen tot maximaal 35 tot 40 miljoen euro. Alli stond volgens Romano hoog op het verlanglijstje van Frank Lampard, die maandag officieel werd gepresenteerd door Everton als de opvolger van de ontslagen Rafael Benítez. De oud-middenvelder had eveneens zijn zinnen gezet op Donny van de Beek, die volgens verschillende media reeds zijn medische keuring bij Everton doorstaan heeft en spoedig gepresenteerd zal worden als aanwinst.

Van de Beek - die tot het einde van het seizoen gehuurd wordt van Manchester United - krijgt met Alli echter een forse concurrent op het middenveld van Everton. Alli werd door Tottenham in 2015 overgenomen van MK Dons. De 37-voudig Engels international brak snel daarna door in het eerste elftal van the Spurs en heeft 269 wedstrijden voor de Londenaren achter zijn naam staan, waarin hij goed was voor 67 doelpunten en 61 assists.

Alli komt dit seizoen echter weinig aan spelen toe bij Tottenham. Tot dusver kwam de middenvelder tot achttien wedstrijden, waarvan dertien als basisspeler. Manager Antonio Conte doet - overigens net als voorganger Nuno Espírito Santo - over het algemeen echter geen beroep op Alli in zijn basiself. Daardoor mocht de middenvelder deze maand uitkijken naar een nieuwe club. Ook Newcastle United werd genoemd als gegadigde, maar Everton trekt dus aan het langste eind.

Meer nieuws

VZ Kort: Porteous hoort schorsing na rode kaart in openingsduel met Duitsland
77
Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
17
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
40
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
34
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties