Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek: 'Laat duidelijk zijn: geen discussie, hij moet altijd spelen'

Laatste update:

"Iedereen wil voetballen, dat is simpel zat. Dat is natuurlijk logisch, maar als de trainer andere keuzes maakt dan moet je ermee dealen", vervolgt de 21-jarige middenvelder, die niet chagrijnig werd van zijn rol als invaller. "Nee, je kan wel de hele tijd gaan mokken, maar dat heeft ook geen zin. Maar je wil wel wat laten zien op de training."

"En als je vervolgens invalt, dan was ik wel getergd om te laten zien dat ik moest spelen", aldus Van de Beek, die in Hakim Ziyech een topper ziet. Hij vindt dat de Marokkaans international altijd moet spelen bij Ajax. "Laat duidelijk zijn: Hakim is geen discussie. Dat is een fantastische speler en één van onze belangrijkste mannen. Die moet gewoon spelen."

Dat Ajax geduldiger blijft bij een gelijke stand, is volgens Van de Beek te danken aan Ten Hag. De vijfvoudig Oranje-international vindt de oefenmeester zeer geschikt voor de Amsterdamse club. "Zeker! Iedereen riep in het begin dat hij dat niet is, maar hij heeft echt wel dingen gebracht waar wij nu sterker van geworden zijn", aldus Van de Beek.

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
20
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties