Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek reageert: 'Ik moet gewoon mijn mond houden en voetballen'

Laatste update:

"Als je niet speelt, mag je teleurgesteld zijn. Dat is iedereen, maar op een gegeven moment moet je de knop omzetten en het laten zien. Het was mentaal een tikkie, maar daarna kun je dat omzetten", aldus Van de Beek, die stelt dat hij blijvend van waarde kan zijn voor Ajax. "Ik maak doelpunten en in de combinatie en met loopacties kan ik van waarde zijn."

Zaakwaarnemer Guido Albers bevestigde donderdag in Voetbal International dat Van de Beek in de belangstelling staat van diverse buitenlandse clubs. "Als zijn situatie nog veel langer zo blijft, dan is een vertrek voor alle partijen een betere optie. Hier heeft niemand iets aan. Die afspraken zijn inmiddels ook met Marc Overmars gemaakt. Als de situatie zo blijft, is een vertrek bespreekbaar", aldus Albers.

Van de Beek werd na de 5-0 zege op AZ met de uitspraken van zijn agent geconfronteerd. "Of mijn zaakwaarnemer een slimmerik is? Dat weet ik niet, maar hij zegt gewoon wat hij vindt en dat mag hij doen. Ik moet gewoon mijn mond houden en voetballen. De één vindt het niet zo leuk wat hij zegt, de ander snapt het."

-
Zou jij Donny van de Beek in de basis zetten bij Ajax?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
63
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties