Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek staat open voor opmerkelijke positiewissel bij Manchester United

Laatste update:

De krant houdt er vanwege 'de mindere vorm van Paul Pogba' rekening mee dat Van de Beek zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Newcastle United zijn eerste basisplaats in de Premier League kan krijgen. Terwijl zijn concurrent uit vorm is, maakte Van de Beek woensdagavond nog een doelpunt voor het Nederlands elftal tegen Italië (1-1) in Bergamo. In de afgelopen twee competitieduels koos Solskjaer voor een 4-2-3-1-systeem met Nemanja Matic en Pogba als controleurs en met Mason Greenwood, Bruno Fernandes en Marcus Rashford in de linie daarvoor.

The Sun: Donny van de Beek krijgt de Cristiano Ronaldo-behandeling

Woensdag schreef 'The Sun' dat Manchester United een trainingsprogramma voor Donny van de Beek heeft opgesteld. Lees artikel

Veranderingen in de opstelling zijn echter goed denkbaar na de pijnlijke 1-6 nederlaag van Manchester United tegen Tottenham Hotspur, vlak voor de interlandperiode. Zo bestaat de kans dat linksback Luke Shaw wordt afgelost door Alex Telles, die op de slotdag van de transfermarkt overkwam van FC Porto. De aankoop van minstens vijftien miljoen euro is fit, maar voegde zich donderdag pas bij de spelersgroep van zijn nieuwe club. Shaw verkeert in mindere vorm, waardoor een basisplek voor Telles op St James Park tot de mogelijkheden behoort.

Volgens de Manchester Evening News denkt Solskjaer eraan om Van de Beek als verkapte linksbuiten op te stellen. Telles zou de gehele linkerflank kunnen bestrijken en er daarmee voor kunnen zorgen dat Van de Beek een vrijere rol heeft. Begin deze maand gaf Solskjaer toe dat hij Van de Beek op de flank ziet spelen. "Hij is niet eenzelfde type als Daniel James of Marcus Rashford op links, maar als hij naar binnen kan trekken en de ruimte kan vinden... Waarom niet? Hij kan op heel veel verschillende posities op de voeten. Hij doet me soms aan mezelf denken: rechts, links, centrumspits, nummer 10: Donny is een speler die een trainer altijd in zijn selectie wil hebben."

Denk je dat Donny van de Beek goed zou presteren als linksbuiten?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
27
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties