Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek verbaast Solskjaer na verblijf bij Oranje: 'Absolute crackers'

Laatste update:

Solksjaer heeft de beelden van de derde interlandtreffer van Van de Beek teruggekeken, maar ondervond ook zelf op het trainingscomplex van Manchester United dat de Nederlander aan zelfvertrouwen lijkt te hebben gewonnen. "Hij maakte een paar absolute crackers op de training!", verzekert de manager via de officiële kanalen van Manchester United. "Soms is het normaal dat als je niet speelt en je met blessures kampt, dat je een beetje aan zelfvertrouwen kwijtraakt."

Solskjaer denkt daarom dat het verblijf van Van de Beek bij de selectie van bondscoach Frank de Boer goed is geweest voor de middenvelder. "Als je weggaat met het nationale team… Ik weet er alles van. Als ik soms terugkeerde van een interlandperiode met Noorwegen, voelde ik mij sterker en beter. Van de Beek maakte op de training enkele schitterende doelpunten waar ik zelf heel trots op zou zijn geweest", verzekert de voormalig aanvaller.

"De interlandperiode is zonder meer goed voor Van de Beek geweest, inclusief een doelpunt. We hopen dat we dat de komende zeven à acht weken van het seizoen terug zullen zien en dat hij de lijn daarna doortrekt." Voor Manchester United staan er dit seizoen nog minimaal elf wedstrijden op het programma, afhankelijk van het succes in het restant van het toernooi om de Europa League. Het team van Solskjaer neemt het in de kwartfinales van 8 en 15 april op tegen Granada.

Van de Beek deed tegen Leicester City ruim een uur als basiskracht mee. Het was pas zijn achtste duel als Mancunian dit kalenderjaar. Manchester United speelt zondagavond een thuisduel met Brighton & Hove Albion. De komende weken staan vooral in het teken van het afdwingen van een Champions League-ticket door bij de eerste vier te eindigen: de voorsprong op nummer vijf Liverpool bedraagt, met een duel minder, acht punten. De achterstand van zeventien punten op koploper Manchester City lijkt onoverbrugbaar, al heeft de stadsgenoot wel twee duels meer gespeeld.

Premier League
Manchester United
2 - 1
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
17
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
47
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties