Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek, Ziyech, Tadic en Huntelaar leggen FC Emmen op de pijnbank

Laatste update:

Erik ten Hag voerde wat wijzigingen door in de opstelling van Ajax: voorin kreeg Dusan Tadic de voorkeur boven Kasper Dolberg en achterin verloor Perr Schuurs zijn basisplaats. Joël Veltman speelde centraal achterin; Noussair Mazraoui verhuisde van het middenveld terug naar zijn favoriete rechtsbackpositie. Ajax was van meet af aan dominant in de Johan Cruijff ArenA en trof al binnen de minuut de paal. Na een messcherpe aanval via Ziyech en Tadic kon David Neres afstormen op Dennis Telgenkamp en trof hij het aluminium.

Vijf minuten later probeerde Neres het nog eens en ditmaal bracht Telgenkamp redding. Het was wachten op de 1-0 en die kwam er na 26 minuten. Ajax combineerde soepel in het vijandelijke strafschopgebied en Tadic legde de bal klaar voor Van de Beek, die het leer rustig kon binnenschuiven. Emmen kwam zeker na het doelpunt nauwelijks nog van de eigen helft af. Ajax creëerde niet veel kansen meer voordat het rustsignaal klonk, maar had wel een groot overwicht aan balbezit. Het duurde na rust niet lang voordat Ajax er alsnog 2-0 van maakte.

Dit bericht bekijken op Instagram

Dusan Tadic is na zijn treffer tegen FC Emmen de derde Eredivisie-speler ooit die erin slaagt om elf thuiswedstrijden op rij te scoren, na Jari Litmanen en Johan Cruijff! #ajax #ajaxamsterdam #020 #tadic #eredivisie #cruijff #litmanen

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Nicolás Tagliafico nam de bal achterin over en sprintte razendsnel richting de helft van Emmen. Aan zijn linkerzijde stond Neres, die de bal doorspeelde aan Van de Beek. Nabij de strafschopstip koos Van de Beek ervoor om Ziyech aan te spelen de aanvaller rondde van dichtbij af. Gaandeweg de tweede helft liet Ajax de opponent wat meer aan de bal en nam het gevaar voor beide doelen af. Ten Hag zag mogelijkheid om Sergiño Dest als invaller zijn debuut te laten maken in de Eredivisie, als vervanger van Mazraoui. Halverwege de tweede helft voerde Ajax de marge verder op: Telgenkamp tikte een inzet van invaller Quincy Promes tegen de paal, waarna Tadic de bal kon intikken.

De Serviër werd na zijn treffer de derde Eredivisie-speler ooit die erin slaagde om elf thuiswedstrijden op rij te scoren, na Jari Litmanen en Johan Cruijff. Het drietal deelt nu het record; Tadic zou het kunnen breken als hij over twee weken doel treft tegen Fortuna Sittard. Na het doelpunt werd Tadic afgelost door Huntelaar, die maar kort nodig had om zijn invalbeurt te bekronen. De spits combineerde met mede-invaller Promes en rondde de aanval overtuigend af. Het was voor hem clubdoelpunt nummer 350 in zijn loopbaan. Vlak voor tijd kwam Huntelaar opnieuw tot scoren en na een lange evaluatie door de VAR was niet vast te stellen dat hij buitenspel stond, dus eindigde het duel in 5-0.

-
Wordt Ajax dit seizoen kampioen van de Eredivisie?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
4
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties