Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi: 'Dat betekent dat we vorig jaar iets goed hebben gedaan'

Laatste update:

Van de Looi sprak zaterdag vast de verzamelde media toe en gaf daarbij aan, blij te zijn om van de partij te zijn. "Want dat betekent dat we vorig jaar iets goed hebben gedaan. Het zijn wedstrijden waarin je een prijs kunt pakken en die spelen we heel graag. Er zijn er niet veel van, maar het traject is wel anders dan bij de bekerfinale", aldus Van de Looi, die zegt dat er nu niet wordt toegewerkt naar een climax zoals in het bekertoernooi.

"Het is het begin van het seizoen en we zijn allemaal heel benieuwd hoe we ervoor staan. Het begint in ieder geval wel te leven binnen de spelersgroep en ik heb het gevoel dat we er klaar voor zijn", aldus de coach van de Groningers. Zijn club streed nog nooit om de Johan Cruijff Schaal en kan dus voor de eerste keer winnaar worden. Andere Nederlandse clubs die eenmaal de prijs pakten zijn SVV (1949), FC Utrecht (2004), AZ (2009) en PEC Zwolle (2014).

Super Cup
FC Groningen
0 - 3
PSV
Wint FC Groningen zondag de Johan Cruijff Schaal?

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
6
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
3
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Manchester United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties