Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi legt uit waarom Ihattaren ontbreekt in EK-selectie Jong Oranje

Laatste update:

Van de Looi legt vrijdag uit waarom Ihattaren op de voorlopige EK-lijst werd gezet. "We hadden hem er toch bij genomen voor het geval hij weer zou aansluiten bij PSV. Hij is namelijk voor ons echt een serieuze optie, omdat hij natuurlijk een speler met bijzondere kwaliteiten is", zo verklaart de bondscoach op de persconferentie die volgde op het bekendmaken van de definitieve selectie. "Maar ook de laatste wedstrijden bij PSV heeft hij niet in de selectie gezeten. We hebben contact gehad met PSV en begrepen dat Mo op dit moment niet wedstrijdfit is. Daarom is hij bij ons afgevallen." Ihattaren miste de laatste vier competitieduels van PSV vanwege blessureleed.

PSV houdt rekening met vertrek: 'Daar hoeven we niet omheen te draaien'

Technisch directeur John de Jong sluit een zomers vertrek niet uit.Lees artikel

Van de Looi heeft geen signalen gekregen dat Ihattaren in contact staat met de voetbalbond van Marokko. "Mo heeft een tijd geleden voor Oranje gekozen (in 2019, red.) en sindsdien is er regelmatig een kink in de kabel gekomen waardoor hij geen wedstrijden of selecties heeft meegemaakt. Maar wij hebben er alle vertrouwen in dat Mo weer het niveau gaat halen dat hij kán halen. Dan kan hij een heel waardevolle speler zijn en het verschil maken voor Nederland. Niet alleen voor Jong Oranje, maar zeker ook voor het Nederlands elftal, dat zou natuurlijk het allermooiste zijn", aldus de bondscoach van Jong Oranje.

Technisch directeur John de Jong sprak vrijdag namens PSV met De Telegraaf over de situatie omtrent Ihattaren. Een zomers vertrek sluit de bestuurder niet bij voorbaat uit. "Of wij het hebben opgegeven met Mo? Ik geef hem pas op als hij bij ons geen contract meer heeft. Wij blijven hem helpen, zodat hij wel volledig gaat doorbreken. Maar de kans is ook aanwezig dat hij vertrekt. Daar hoeven we niet omheen te draaien, omdat hij nog slechts een eenjarig contract heeft. Tot de transferdeadline op 1 september en mogelijk daarna, liggen alle opties nog open", zo besluit De Jong.

Zie jij Mohamed Ihattaren als toekomstig international van Oranje?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties