Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi lovend: 'De meest talentvolle in zijn leeftijdscategorie'

Laatste update:

"Ik denk dat geen enkele keeperstrainer, trainer of journalist zal ontkennen dat hij in zijn leeftijdscategorie de meest talentvolle keeper is op dit moment", wordt Van de Looi daags na de knappe zege van zijn spelers op Jong Frankrijk geciteerd door Voetbal International. "Hij heeft alleen best wel een rotjaar gehad met veel blessures", zo verwijst de bondscoach van Jong Oranje naar de periode vol blessureleed van de inmiddels weer geheel fitte Bijlow.

Afellay is vol lof over uitblinker bij Jong Oranje: 'Heel veel uitstraling'

De analist is lovend over een van de uitblinkers van Jong Oranje tegen Jong Frankrijk.Lees artikel

"Volgens mij is het voor een keeper wel belangrijk om veel te spelen", vervolgt Van de Looi zijn analyse over Bijlow. "Hij heeft tegen Frankrijk geweldig gekeept. Aan de andere kant heeft Kjell (Scherpen, red.) ons ook geholpen, dankzij hem zijn we hier", krijgt de Ajax-keeper een groot compliment van zijn trainer. Van de Looi is boven alles blij met de concurrentiestrijd tussen Bijlow en Scherpen. "We hebben bij Jong Oranje geen keepersprobleem."

Volgens Afellay was Bijlow 'heel goed' tegen Jong Frankrijk. "Hetgeen hij moest doen, heeft hij uitstekend gedaan", zei de analist bij de NOS. "Hij heeft ook aangetoond dat hij er staat als hij getest wordt. Het afstandsschot voor de openingsgoal (van Jonathan Ikoné, red.) pakte hij fantastisch. En in de tweede helft pakte hij een schot (van Faitout Maouassa, red.) met heel veel zekerheid klemvast. Het is een jongen die heel veel vertrouwen en uitstraling heeft. Het is begrijpelijk dat ze bij Feyenoord heel blij met hem zijn en heel veel toekomst in hem zien."

Collega-analist Theo Janssen was maandagavond eveneens lovend over het optreden van Bijlow. "Het is absoluut de beste keeper van de jonge generatie", aldus de voormalig middenvelder. "Niet voor niks hadden we het er van tevoren al over of hij bij het Nederlands elftal moest zitten. Ik denk dat als hij een heel seizoen fit was geweest dat die roep misschien nog groter was geweest", aldus Janssen.

Wat vind jij momenteel de beste keeper?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
8
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
4
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties