Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi niet bang voor Marseille: 'Dat zijn PSV en Ajax ook'

Laatste update:

De bekerwinnaar van vorig seizoen moet de tegenstander niet groter maken dan hij is, vindt de oefenmeester. "Olympique Marseille is een ploeg van Champions League-kwaliteit, maar dat zijn PSV en Ajax ook. Spelen tegen dit kaliber tegenstanders is dus niet nieuw voor ons", gaf hij te kennen. "We hebben altijd respect voor de tegenstander, maar ik hoop niet dat we ontzag hebben."

FC Groningen zal volgens Van de Looi veel energie in de wedstrijd steken. "Het is voor ons van belang dat we in ieder geval niet naïef spelen. Wat zeker niet betekent dat we anders spelen dan anders." Hij hoopt dat de onbevangenheid van zijn eigen spelers het verschil kan maken ten opzichte van de ervaring die aanwezig is bij de huidige nummer elf van de Ligue 1. "Wat de doorslag gaat geven, dat zullen we morgen gaan zien."

FC Groningen trapt donderdagavond om 19.00 uur in de eigen Euroborg af voor het eerste treffen van het nieuwe seizoen in de Europa League. Met welke elf spelers dat gebeurt, wilde Van de Looi een dag voor de wedstrijd nog niet prijsgeven.

-
Wat gaat FC Groningen doen donderdagavond?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties