Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi onthult enigszins verrassende eerste doelman Jong Oranje op EK

Laatste update:

"Het was een hele lastige beslissing", vertelt Van de Looi tegenover de NOS. "Kjell heeft het in de kwalificatie gewoon heel goed gedaan en ook ons overeind gehouden met cruciale reddingen. Bart heeft het de laatste maanden gewoon uitstekend gedaan. Goede ontwikkeling doorgemaakt en hij heeft kwaliteiten die bij onze speelstijl passen. Het is een keuze tussen goed en beter."

Het zijn mooie weken voor Verbruggen. Vorige week maakte hij zijn debuut in Jong Oranje, door een helft te keepen in de oefenwedstrijd tegen Japan (0-0), en nu is hij dus eerste doelman op het EK. Daarnaast meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano maandag dat zijn overstap van RSC Anderlecht naar Brighton & Hove Albion zo goed als zeker is. Volgens Romano is met die deal een bedrag van twintig miljoen euro gemoeid.

Behalve Verbruggen en Scherpen maakt ook keeper Jasper Schendelaar van PEC Zwolle onderdeel uit van de EK-selectie. Het toernooi begint voor Jong Oranje dinsdag tegen de leeftijdsgenoten van België. Zaterdag is Portugal de tegenstander, waarna volgende week dinsdag Georgië nog volgt. Alle groepsduels van Nederland vinden plaats in de Georgische hoofdstad Tbilisi.

Quinten Timber
Maandag maakte Van de Looi al bekend dat Quinten Timber de aanvoerder van Jong Oranje wordt op het toernooi. "Dat ik aanvoerder zou worden, wist ik niet. Maar het is geen verrassing voor mij", reageerde Timber daarop tegenover de NOS. "Hopelijk kan ik mijn team naar iets moois leiden. Ik heb bijna alle kwalificatiewedstrijden gespeeld en voel me een leider van de groep."

Snap jij deze beslissing van Erwin van de Looi?

Meer nieuws

Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
0
LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
20
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
13
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties