Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi pinkt traan weg: 'Ik kan niet zeggen dat het me niets doet'

Laatste update:

"Hij zei dat hij trots was op me en dat ik het prima had gedaan bij mijn debuut", vertelt de achttienjarige Van de Looi na afloop bij FOX Sports in een gezamenlijk interview met zijn vader. Van de Looi junior ziet zijn vader zelden op die manier. "Dit is tegen het emotionele aan. Zo zie ik hem niet vaak. Hartstikke leuk om terug te kijken en hartstikke leuk om tegen mijn vader te debuteren."

Van de Looi senior erkent dat hij geroerd was. "Teammanager Bas Roorda zei al tegen mij: 'Je kunt me niet vertellen dat het je niets doet'. Nee, natuurlijk niet", geeft hij toe. "Ik weet wat hij er allemaal voor gedaan heeft. We leven als gezin heel erg met elkaar mee. Dan is het mooi als je zoon debuteert en op zo'n moment ben je vooral vader. Ik denk dat je altijd meer vader bent dan voetbaltrainer."

De middenvelder zegt de emotie van de wedstrijd nog met zich mee te dragen, maar kan een glimlach vanavond op de bank 'niet onderdrukken', voorspelt hij. Op de website van zijn club zegt Van de Looi gematigd tevreden te zijn over zijn debuutwedstrijd. "Ik ben altijd kritisch, maar ik ben redelijk tevreden. We waren redelijk veel aan het verdedigen en daardoor kon ik minder aan de bal komen, wat wel een van mijn kwaliteiten is."

Zie je Tom van de Looi uitgroeien tot basiskracht bij FC Groningen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties