Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi reageert op kritiek: 'Je zag het in het verleden bij Ajax ook'

Laatste update:

"Iedereen mag daar zijn mening over hebben. Volgens mij is het goed om in een elftal een aantal spelers te hebben die voor Jong Oranje-begrippen veel ervaring hebben", zegt Van de Looi in gesprek met het Algemeen Dagblad. De keuzeheer geeft aan dat spelers als Ramselaar, Zivkovic en Diks stevigheid in de ploeg brengen en anderen kunnen helpen. "Je zag het in het verleden bij Ajax ook: met alleen de jongste spelers is het erg lastig."

"We hebben echt wel in de gaten dat er goede jongens aankomen. Zij gaan aan de beurt komen, dat ziet iedereen. We moeten ook niet doen alsof zij geen onderdeel uitmaken van deze ploeg. Ze maken nu al meters", stelt de bondscoach. In gesprek met Voetbal International zegt Van de Looi dat het niet slecht is om serieus naar het huidige selectiebeleid te kijken. "Sommige jongens komen in hun carrière in een fase waarbij je je af moet vragen of Jong Oranje een logische stap is."

"Misschien moet je daar al andere spelers laten spelen. Hetzelfde geldt voor de andere jeugdelftallen", vervolgt Van de Looi. "Je hebt jongens die prachtige stappen maken bij hun club, vervolgens worden ze opgeroepen voor Jong Oranje. Ik denk dat je je goed moet afvragen hoe zich dat met elkaar verhoudt. Je moet wel een zekere drive hebben."

Vind jij de kritiek op Erwin van de Looi terecht?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties