Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi stelt spelers teleur: 'Dan kunnen ze alvast wennen'

Laatste update:

Als verwacht mag worden gaat Van de Looi met zijn elftal tegen Heerenveen vol voor de winst. Dat een paar dagen later een rentree in Europa wacht, zegt de oefenmeester op dit moment nog even weinig. "We moeten het stap voor stap doen en de focus ligt nu volledig op de wedstrijd tegen Heerenveen. Europees voetbal is mooi, maar de competitie is minimaal net zo belangrijk."

Hoe zijn elftal zondag aantreedt in de Euroborg, wilde Van de Looi nog even voor zichzelf houden. "We gaan de tegenstander niet wijzer maken, dan ze al zijn", gaf hij te kennen. FC Groningen beschikt over een brede groep spelers en dat betekent dat ook een flink aantal jongens teleurgesteld moet worden. Daar tilt de coach niet te zwaar aan. "De meesten willen graag nog een vervolgstap maken in hun carrière naar grotere clubs. Clubs met nog veel bredere selecties, dus kunnen ze hier alvast wennen aan hoe het er dan aan toegaat."

-
Eindigt FC Groningen dit jaar in het linkerrijtje?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
30
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
19
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
26
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties