Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi stuurde 'emotionele' Kostic weg: 'Hij is een Balkanjongen'

Laatste update:

Het gebrek aan motivatie bij Kostic kwam waarschijnlijk voort uit het feit dat hij vorig weekend zijn basisplaats verloor. Zonder de Servische vleugelaanvaller trok FC Groningen ten strijde tegen ADO Den Haag, een wedstrijd die het overigens verloor. Na zijn verbanning van de traning mocht Kostic zich woensdag weer melden en donderdag ging de jongeling een gesprek aan met assistent-coach Dick Lukkien.

"Filip is een Balkanjongen, die heeft heel veel emotie", aldus Van de Looi. "Net als in zijn spel. Hij is een belangrijke speler voor ons geweest dit seizoen en dat is hij nog steeds. Maar hij heeft af en toe moeite om zijn emotie te uiten, en dat komt er wel eens verkeerd uit." Zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Vitesse is de jeugdinternational weer gewoon van de partij, zo verklapte de coach alvast.

Magnasco
FC Groningen maakte tevens bekend dat Stefano Magnasco voorlopig in Chili verblijft. De rechtsback brak zijn spaakbeen en werd geopereerd. "Wij hebben hem teruggestuurd, puur uit menselijk oogpunt", legt van de Looi uit. "Stefano zit alleen in Nederland. Dat betekent dat hij zijn dagelijkse zaken zelf moet regelen. Hij zit momenteel tot aan zijn schouder in het gips, dus hij kan heel weinig. Daarom is het goed dat hij naar huis gaat. Daar is zijn familie die hem de steun en zorg kan geven die hij nu nodig heeft."

-
Filip Kostic is in potentie een speler voor de Nederlandse top

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties