Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi voert twee wijzigingen door voor allesbepalend laatste groepsduel

Laatste update:

Bart Verbruggen staat onder de lat. De verdediging, van rechts naar links, bestaat uit Van Ewijk, Jan Paul van Hecke, Micky van de Ven en Quilindschy Hartman. Het middenveld wordt gevormd door Burger, Ryan Gravenberch en Kenneth Taylor. Jurgen Ekkelenkamp behoudt zijn basisplek als rechtsbuiten. Samen met linksbuiten Crysencio Summerville en spits Brian Brobbey moet hij voor de doelpunten zorgen.

Een overwinning voor Jong Oranje is genoeg om zich te plaatsten voor de kwartfinale. Een gelijkspel kan ook genoeg zijn, maar dan moet de ploeg van Van de Looi hopen op een gelijkspel tussen Portugal en België én meer scoren dan onze zuiderburen. In een poging kwalificatie te bewerkstelligen moet Nederland het stellen zonder Quinten Timber, die na zijn fatale gele kaart tegen Portugal (1-1) geschorst moet toekijken. Van de Looi weet dat zijn ploeg in het hol van de leeuw acteert. "In het vorige stadion, dat leeg was, kon je vanaf de kant vrij makkelijk coachen en kon ik iedereen aan de overkant goed bereiken", blikte hij terug bij de NOS. "Dat zal hier met 40.000 toeschouwers natuurlijk niet gaan lukken."

Een vol stadion dus voor gastland Georgië, dat na een 2-0 overwinning op Portugal en een 2-2 gelijkspel tegen België verrassenderwijs de leider van Groep A is. Het team van bondscoach Ramaz Svanadze is al vijf wedstrijden ongeslagen en heeft dat bovendien weten te bewerkstelligen zonder Kvicha Kvaratskhelia, die vlak voor de start van het toernooi afzegde wegens de kans op overbelasting. Bij afwezigheid van de sterspeler van Napoli is Georgiy Tsitaishvili vooralsnog de grote man bij Georgië. De vleugelspeler van Lech Poznan, die in Polen gecoacht wordt door John van den Brom, tekende voor twee assists tegen Portugal en een treffer tegen België. Georgië heeft aan een punt genoeg om zich te verzekeren van de kwartfinales.

Opstelling Jong Oranje: Verbruggen; Van Ewijk, Van Hecke, Van de Ven, Hartman; Burger, Gravenberch, Taylor; Ekkelenkamp, Brobbey, Summerville.

Opstelling Jong Georgië: Mamardashvili; Sazonov, Gelashvili, Kalandadze, Gocholeishvili; Lominadze, Mekvabishvili, Azarov; Davitashvili, Gagua, Tsitaishvili.

-
Jong Oranje - Jong Georgië:

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties