Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi: 'We gaan nu vol voor de tweede plaats in de groep'

Laatste update:

"Vergeet niet dat zij werken met een budget van 120 miljoen euro en wij met 20 miljoen'', merkte de oefenmeester van FC Groningen op. "Het verschil in kwaliteit is er gewoon. Op zo'n avond tegen zo'n sterke ploeg moet dan alles even meezitten. Je moet dan hopen op minder scherpte en minder concentratie bij de tegenstander, maar het tegendeel vond ik het geval. Olympique heeft heel alert gespeeld en amper iets weggegeven.''

Van de Looi was niet ontevreden over het spel van FC Groningen, ondanks de ruime nederlaag. Hij zag zijn ploeg 'aardig voetballen' en 'zeker niet naïef'. "Op sommige momenten zijn we echter kei- en keihard afgestraft. We zijn op waarde geklopt. Zo liggen de verhoudingen. Het is nu even balen, maar we hebben nog vijf groepsduels te spelen. We gaan vol voor de tweede plaats in de poule achter Marseille.''

Een mooie tifo van de supporters van FC Groningen!

Posted by voetbalzone on donderdag 17 september 2015

-
Denk jij dat FC Groningen in Europa overwintert?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
0
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties