Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Looi 'zet streep' door EK: 'Dit hebben we helemaal zelf gedaan'

Laatste update:

"Door dat EK kan een streep. Dat is klaar. Dit hebben we helemaal zelf gedaan. Als je de tegenstander na afloop een hand kunt geven en kan zeggen dat ze veel beter waren, kun je er beter mee leven dan nu. Dit was heel onnodig", laat Van de Looi er in gesprek met FOX Sports geen misverstand over bestaan. Hij vindt het geen excuus dat enkele spelers, die in Jong Oranje hadden mogen spelen, bij het 'grote' Oranje zaten.

"Ook met deze ploeg hadden we van Schotland moeten winnen. Er zijn geen excuses als je thuis met 1-2 van Schotland verliest", benadrukt de keuzeheer. Guus Til, aanvoerder van Jong Oranje, beaamt dat het 'bijna onmogelijk' is om het EK te halen. "We zijn niet lekker van het veld gekomen. We hebben geprobeerd te winnen, maar dan krijg je 'm nog tegen in de laatste vijf minuten. Dan is het klaar."

"Ik denk niet eens dat zij er heel vaak uit zijn gekomen. Wij maakten kleine foutjes, waardoor zij scoorden. Je weet dat ze loeren op momentjes in de zestien. Dan gaan ze vallen en krijgen ze hem ook nog mee. Het was gewoon niet goed genoeg", vervolgt de middenvelder van AZ. "Het was veel beuken, veel duels. Het was ook niet heel leuk om naar te kijken. Weinig voetbal. Dan moet het op karakter, maar dat lukte helaas niet. Nu moeten we de laatste twee wedstrijden winnen, dan zien we wel."

Door de nederlaag tegen Schotland is Jong Oranje naar de vierde plaats in de kwalificatiepoule gezakt. De ploeg van Van de Looi moet zijn laatste twee kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Oekraïne in ieder geval zien te winnen en is dan afhankelijk van de resultaten van Schotland. Daarnaast lijkt de kans klein dat Jong Oranje met achttien punten tot de vier beste nummers twee zal behoren. Indien dat inderdaad niet lukt, zal Jong Oranje voor de vijfde keer op rij een EK missen.

Heeft Jong Oranje terecht verloren van Schotland?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
12
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties