Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'

Laatste update:

Onder trainer Daniele de Rossi wisselt Karsdorp basisplaatsen af met reservebeurten. Donderdag mocht de drievoudig international van Oranje na zes wedstrijden weer eens aan de aftrap staan, al heeft hij zichzelf geen goede dienst bewezen. Na 28 minuten ging het mis voor Karsdorp.

De Nederlander wilde AS Roma-doelman Mile Svilar aanspelen, maar deed dat veel te zacht en zag hoe Florian Wirtz na een simpele breedtebal van Alejandro Grimaldo de 0-1 kon binnentikken. Karsdorp bleef vervolgens verbouwereerd achter op de grond en moest door zijn teamgenoten opgelapt worden.

Na ruim een uur werd Karsdorp vervangen door voormalig Eredivisionist Angeliño. Vanaf de bank moest hij toezien hoe Robert Andrich de score verdubbelde met een heerlijk geplaatst schot in de winkelhaak: 0-2. Daarmee staat AS Roma volgende week een loodzware opgave te wachten tijdens de return in Leverkusen.

Reacties


Karsdorp werd al tijdens de wedstrijd uitgefloten door zijn eigen supporters, maar De Rossi nam het na afloop op voor zijn pupil. "Natuurlijk was hij niet blij met het fluitconcert, dat is logisch. Maar het gefluit was ook logisch.Ik heb hem gezegd dat hij zich er niet door moet laten beïnvloeden."

"We zullen hem steunen, want in voetbal worden fouten gemaakt. Het is te makkelijk om naar zijn fout te wijzen. In de rust zei ik hem nog dat hij goed speelde en dat vind ik nog steeds. Ik zal ook nooit boos worden om een verkeerde pass", zette De Rossi een punt achter het moment.

De Italiaanse media waren een stuk minder mild voor Karsdorp, die van het grote La Gazzetta dello Sport een 4 krijgt. De roze sportkrant verwacht dat de supporters van AS Roma deze blunder niet snel zullen vergeten en spreekt over 'een sensationele fout die zijn sporen nalaat'.

Corriere dello Sport, de in Rome gevestigde sportkrant, ziet een pijnlijk patroon. "De gebruikelijke Karsdorp, hij is gewoon ongeschikt om op bepaalde niveaus te spelen." Tuttosport schrijft zelfs over een 'Karsdorp-ramp'.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Summerville weet tegenstander in finale voor promotie naar de Premier League
1
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
33
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
16
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties