Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Streek woedend op ploeggenoot Dalmau: 'Dat is onvoorstelbaar'

Laatste update:

Dalmau tikte de bal voor de voeten van de in scoringspositie staande Van de Streek weg, waarna laatstgenoemde woedend reageerde. You fucked up that goal, beet Van de Streek Dalmau hoorbaar toe. "Als je kijkt bij de 2-1... Wij komen door en als iemand de bal laat lopen, dan heeft de volgende hem zo voor het intikken. Daarna breken zij uit en staan zij met 2-1 voor. Dat is onvoorstelbaar", reageert Janssen na afloop van het duel in het Rat Verlegh Stadion.

"De eerste helft is er niks aan de hand. Je staat met 0-1 voor, hebt niks te duchten van ze. In de tweede helft krijgen we drie ballen op goal. Drie goals", verzucht Janssen. In gesprek met De Telegraaf beaamt de aanvoerder van FC Utrecht dat er na de bekeruitschakeling wel sprake is van 'crisis'. "Los van of je in een goede fase zit, moet je gewoon winnen bij NAC. Het is ongelofelijk hoe wij hier de wedstrijd weggeven. Er telde maar één ding en dat is doorgaan in de beker en het is onvoorstelbaar dat je dat niet voor elkaar speelt."

Trainer René Hake kreeg van de krant na afloop de vraag of hij vreesde voor zijn positie. "Ik weet niet of dat zo is. Daar denk ik niet over na. Ik denk meer na over hoe we dit kunnen keren en hoe dit heeft kunnen gebeuren", antwoordt Hake. "Natuurlijk is dit te draaien. Alleen zullen we aan meer knoppen moeten draaien dan we tot nu toe hebben gedaan. Dat is iets wat snel moet gebeuren. Als de spelers vinden: 'Trainer we zien het niet meer zitten.' Dan moeten ze dat maar zeggen. Zo simpel is het."

"Misschien hebben wij een lange slechte periode nodig om wakker te worden. Wat voor consequenties het gaat hebben voor de spelersgroep of mezelf weet je niet. Het enige dat ik kan doen, is doen wat ik moet doen. Als anderen vinden dat het anders moet, dan moeten ze dat maar zeggen", vervolgt Hake. Hij rekent zichzelf de nederlaag tegen NAC aan. "Welke wedstrijd we ook verliezen. Je gaat op zoek naar oorzaken en naar dingen om te veranderen. Maar wat anderen daar van vinden, weet ik niet."

-

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
17
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties