Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Ven en Volendam krijgen dag extra de tijd voor eventueel akkoord

Laatste update:

Van de Ven vindt dat FC Volendam hem de kans ontneemt om voor twee miljoen euro de overstap naar VfL Wolfsburg te maken en eiste daarom woensdagavond dat zijn nog tot 2023 lopende contract ontbonden moest worden. Voor de arbitragecommissie werd bepleit dat er voor de door FC Volendam opgeleide Van de Ven zowel sportief als financieel een forse verbetering in het verschiet ligt als hij de overstap naar Wolfsburg zou maken.

FC Volendam betwiste dat niet en is bereid om mee te werken aan het vertrek van de centrumverdediger, maar alleen als de juiste transfersom op tafel komt. Dat zou volgens FC Volendam meer dan twee miljoen euro en inclusief een gebruikelijk doorverkooppercentage en bonussen moeten zijn. De Keuken Kampioen Divisie-club laakte de rol van Van de Vens zaakwaarnemer Mino Raiola, die volgens de advocaat van FC Volendam pas op het toneel had moeten verschijnen bij een akkoord tussen beide clubs.

Joey Veerman en Zian Flemming kunnen noodgreep nog overwegen

In samenwerking met BMDW Advocaten dook Voetbalzone onlangs in de mogelijkheden die spelers hebben om een transfer te forceren.Lees artikel

"In het geval van Micky van de Ven wilde de heer Raiola vanaf het begin de volledige regie hebben. Namens een aantal clubs deed hij een bod. Pas nadat FC Volendam aangaf alleen rechtstreeks zaken te willen doen met VfL Wolfsburg, kwam er van die club uit een voorstel, van 2 miljoen euro. Dat werd als onvoldoende bestempeld. En nu zitten we hier... Het liefst hadden wij niet in Zeist, maar aan de onderhandelingstafel met VfL Wolfsburg gezeten", zo tekende De Telegraaf woensdagavond op uit de mond van de advocaat van FC Volendam.

Het kamp-Van de Ven vindt twee miljoen euro een redelijke transfersom, gelet op de bedragen waarvoor spelers vanuit de Keuken Kampioen Divisie vertrekken en de maximale afkoopsommen van contracten van FC Volendam-spelers. FC Volendam dacht daar vanwege het 'zeldzame profiel' van Van de Ven anders over. "De markt bewijst dat het onzin is. Geïnteresseerde clubs noemen Volendam mesjogge", zei Raiola. Van de Ven beweerde via zijn zaakwaarnemer en vader een 'keiharde toezegging' te hebben gekregen om een transfer te mogen maken.

Er zou nu sprake zijn van een verstoorde werkrelatie en er wordt Wim Jonk, Jasper van Leeuwen en Ruben Jongkind - de technische leiding van FC Volendam - verweten een financieel belang te hebben bij de verkoop van Van de Ven. "Zij waren goden voor Micky, maar het vertrouwen is totaal weggevaagd. Mijn zoon slaapt niet en eet niet. Daar maak ik me zorgen over", zo werd de vader van Van de Ven geciteerd. Beide partijen hadden aanvankelijk tot donderdagmiddag 17.00 uur de tijd om eruit te komen. De arbitragecommissie heeft club en speler nu tot vrijdag 17.00 uur de tijd gegeven om tot een akkoord te komen. Zo niet, dan komt men alsnog met een vonnis.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties