Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Belt wacht af: 'Van Leeuwen heeft in dit proces de lead'

Laatste update:

Van den Belt geeft aan dat het besluit om afscheid te nemen van Schreuder 'moeilijk, maar onvermijdelijk' was voor de club. "René Hake neemt de taken voorlopig waar en we gaan de komende tijd bekijken hoe we de technische staf gaan inrichten. Ted van Leeuwen heeft in dit proces de lead en uiteraard in goed overleg met het hele bestuur", aldus Van den Belt, die zegt dat FC Twente zich niet laat opjagen. "Zorgvuldigheid gaat boven snelheid. Zodra er nieuws is, zullen we dat uiteraard melden."

Vorig seizoen maakten veel fans van FC Twente zich kwaad over de gang van zaken bij de club en een deel van hen eiste het hoofd van Schreuder. Nu de trainer inderdaad weg is, hopen de fans dat hun trots weer vooruitkomt. Van den Belt zegt dat er de laatste tijd al de nodige gesprekken zijn geweest met afvaardigingen van supporters. Het ging er daarbij soms stevig aan toe, geeft hij aan. "De ontstane situatie van de club gaat niemand in de koude kleren zitten."

"Dat merkten we laatst nog bij het gesprek met Vak P, De Vriendenkring en Bagpipe, waarbij de zorgen over de club groot zijn. Toch hebben we met wederzijds respect en met één doel, FC Twente, de gesprekken positief kunnen afsluiten. We blijven verder investeren in de relatie met onze achterban. Samen moeten we de trots van onze club weer volledig terugwinnen. Dat kan alleen met elkaar. En met een duidelijke toekomstvisie", vindt Van den Belt, die zelf ook pas kort in Enschede werkt: sinds februari dit jaar.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties