Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Boog: 'Het kan ook dat De Boer gewoon aanblijft bij Ajax'

Laatste update:

"Dat heb ik óók verteld toen de vorige trainer, Marco van Basten, anderhalf jaar geleden opstapte" benadrukt de sportbestuurder aan het dagblad. "Maar je hebt te maken met een overwegend jonge groep en dan moet je soms dingen vaker dan een keer zeggen. Het heeft geen zin om naar elkaar te wijzen, of lang over deze zaak na te denken. Er wacht alweer een wedstrijd. Tegen AC Milan, in de Champions League.

Volgens Van den Boog is de Boer niet nerveus. "Frank is zéér evenwichtig en zéér gedreven. Hij heeft vanochtend in de Arena, waar we allemaal bijeen waren, uitgelegd wat hij van de spelers verwacht. Ik verwacht van De Boer dat hij voorlopig de rol van hoofdtrainer op zich neemt. En misschien wel voor langere tijd, daarover zullen we de komende dagen met elkaar praten. Frank zal de Ajax-manier van werken doortrekken, zoals hij dat bij de jeugd heeft gedaan.''

''En hij zal jonge spelers in gaan passen, want Ajax is een opleidingsclub, in een opleidingsland. Dat kan invloed hebben op het resultaat van het team. De kans bestaat dat je niet altijd wint. Dat moet iedereen dan maar even voor lief nemen. We geven hem de tijd. Het duurt minstens een paar maanden voor je de hand van de nieuwe trainer kunt zien.'' En tot slot: ''We hebben nog geen keuze gemaakt. Het zal hoe dan ook een keuze in de Ajax-stijl zijn. Maar nogmaals: het kan ook dat Frank de Boer gewoon aanblijft.''

Frank de Boer is een geschikte opvolger van Martin Jol

Meer nieuws

De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
24
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
0
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
0
Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen
1
Como keert na 21 jaar terug in Serie A; Jay Idzes naar play-offs met Venezia
9
FC Emmen en NAC Breda gaan de play-offs in; MVV vist achter het net
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties