Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Boog: 'Iedereen bij Ajax weet dat Blind andere ambities heeft'

Laatste update:

"Iedereen binnen Ajax weet dat Danny heeft aangegeven andere ambities te hebben', vertelt algemeen directeur Rik van den Boog op de clubwebsite. "Zijn ambities liggen veel meer op het vlak van technisch-management. Dat zal ook zijn toekomst zijn. Ajax heeft ook iemand nodig die binnen de club de cultuur bewaakt."

Op de korte termijn zal Blind wel een belangrijke rol blijven spelen in de dagelijkse technische leiding van de Amsterdammers. "In de overdracht met name", vertelt Van den Boog. "Danny kent alle ins en outs van het elftal en zal Frank de Boer daarin ondersteunen. Dat zal hij in een andere rol ook in de toekomst blijven doen." De Boer blijft in elk geval tot de winterstop de interim-trainer van Ajax.

De spelers van Ajax zijn dinsdagmorgen ingelicht over het plotselinge vertrek van Jol. Van den Boog praatte de selectie om acht uur bij in de ArenA. Na de bijeenkomst vertrekt de selectie naar Schiphol. Daarvandaan vliegt Ajax naar Milaan voor de laatste wedstrijd in de Champions League woensdag tegen AC Milan.

Frank de Boer moet tot het einde van het seizoen voor de selectie blijven staan

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties