Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom: 'Als Ajax zou bellen, zou ik het niet doen'

Laatste update:

Sinds 2010 beleefde hij steeds korte avonturen als trainer: bij ADO Den Haag bleef Van den Brom een jaar, bij Vitesse eveneens en Anderlecht stuurde hem na 22 maanden zelf de laan uit. Vroeg in dit seizoen trad hij aan in Alkmaar, maar hij Marco van Basten verving. Daar presteerde hij buitengewoon goed, door AZ op de slotdag van de competitie naar plaats drie te loodsen. Het lijkt erop dat Van den Brom nog een tijd wil blijven.

"Het belangrijkste is dat ik plezier heb, de juiste mensen om me heen heb en met een talentvolle spelersgroep kan werken", legt Van den Brom zaterdag uit aan het Noordhollands Dagblad. "Dat kan allemaal bij AZ, ik heb het fantastisch naar m'n zin. Dus ik zou best eens voor een langere periode kunnen blijven. M'n contract dien ik sowieso uit. Als Ajax nu zou bellen, zou ik het echt niet doen", belooft de trainer. Daarmee doet hij de fans van AZ waarschijnlijk een groot plezier.

De supporters in Alkmaar zagen de laatste jaren namelijk maar al te regelmatig hoe de provinciegenoot de belangrijke namen ophaalde bij AZ. Olaf Lindenbergh zette de 'trend' in, toen hij in de zomer van 2005 op 31-jarige leeftijd nog verhuisde van Alkmaar naar Amsterdam. In de jaren die volgden verruilden ook Kenneth Perez, Demy de Zeeuw, Mounir El Hamdaoui, Kolbeinn Sigthórsson, Niklas Moisander en Nick Viergever naar Ajax. Komende zomer doet Nemanja Gudelj hetzelfde.

Denk jij dat John van den Brom ooit hoofdtrainer zal zijn van Ajax?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties