Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom: 'Anderlecht zou in Nederland ook titelkandidaat zijn'

Laatste update:

"Wij zouden in Nederland óók titelkandidaat zijn en de ploegen die in de play-offs speelden, zouden in de top zes van de Eredivisie kunnen eindigen", zegt de coach in gesprek met Voetbal International. Volgens Van den Brom zit het grootste verschil hem in de speelstijl. "Nederlandse ploegen willen altijd winnen, Belgische teams spelen nog vaak om niet te verliezen. Maar het allergrootste verschil zit in de accommodaties."

De 46-jarige Van den Brom, die in Nederland als hoofdtrainer werkzaam was bij AGOVV Apeldoorn, ADO Den Haag en Vitesse, neemt het Regenboogstadion van Zulte Waregem als voorbeeld. "Achter één goal staat daar niet eens een tribune. Op dat vlak kunnen de Belgen nog een grote inhaalslag maken."

Welke competitie is sterker?

Meer nieuws

Kieft benadrukt: 'Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax'
1
Valentijn Driessen haalt uit naar commentator: 'Dan denk ik: houd je bek!'
4
Gerónimo Rulli onthult welke club hem wilde verlossen van lijdensweg bij Ajax
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: ADO Den Haag - Jong PSV
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Emmen - De Graafschap
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Groningen - Roda JC
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties