Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom bevestigt vertrek: 'Dat is in onderling overleg besloten'

Laatste update:

"Het moment is gekomen om allebei te gaan kijken naar een nieuwe stap. Dat moet vanaf komende zomer gaan gebeuren." Van den Brom vreest niet dat hij de controle over de spelersgroep verliest nu ook de selectie weet dat hij na de zomer niet terugkeert in het AFAS Stadion.

"Dat zou iedere trainer zeggen, maar ik ben daar helemaal niet bang voor. Dit soort dingen gebeurt vaak in de voetbalwereld. En we hebben nog een half seizoen met elkaar voor de boeg, na ruim vier jaar te hebben samengewerkt. Onze groep is dusdanig sterk om dat met elkaar tot een goed einde te brengen."

Van den Brom wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Utrecht en zou al een oriënterend gesprek met de Domstedelingen hebben gevoerd. Men zou gesproken hebben over een tweejarige verbintenis met een optie op een derde seizoen, aldus Voetbal International. Van den Brom werkte sinds de zomer van 2014 voor AZ.

Denk jij dat John van den Brom naar FC Utrecht gaat?

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
6
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties