Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom constateert 'Kuipvrees' bij AZ: 'Wat is er mooier dan dat?'

Laatste update:

Van den Brom erkent dat AZ pas begon te voetballen na rust, toen de ploeg door een doelpunt van Jean-Paul Boëtius in de eerste helft in de achtervolging moest, maar vindt het moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen. "Het thuisvoordeel heeft een enorme rol gespeeld. Wij zijn de hele week bezig geweest om uiteindelijk vandaag durf te tonen. Wat is er mooier dan een wedstrijd hier in De Kuip, op een fantastisch veld en waar iedereen tegen je is? Je staat veertien punten voor en je mag hier spelen. Dat lijkt mij fantastisch en dan moet je datgene tonen wat we steeds gedaan hebben", vertelt hij in gesprek met de NOS.

"Daar zijn we de hele week mee bezig geweest en ik vind dat we dat vanmiddag veel te weinig hebben gedaan. Als we hadden verloren, maar we hadden de hele wedstrijd gespeeld zoals we de tweede helft gespeeld hebben, dan kan ik er makkelijker mee leven dan nu. Dat hebben we in de eerste helft niet gedaan", vervolgt Van den Brom teleurgesteld. "Dat heeft met de jeugdigheid en de onervarenheid te maken, 'Kuipvrees'. Dat het bijzonder is, weet ik als geen ander, maar wat is er mooier dan dat? We hebben de vorm en spelen goed, laat dat dan zien! Dit is het podium waar je het wil laten zien."

De AZ-trainer vond Dennis Higler 'niet goed en warrig' fluiten. "Op het moment dat een scheidsrechter te veel nadruk in een wedstrijd heeft, denk ik niet dat hij een perfecte wedstrijd heeft gefloten. Hij onthoudt ons een strafschop, vind ik. Wat mij betreft geen discussie. In de tweede helft is er een terugspeelbal op Jones die hij met de hand meeslaat, fluit die ook niet. Dat zorgt voor onrust. Op de tribune, op het veld, bij ons. Dat is niet nodig, want je hebt twee ploegen die ervoor willen spelen", baalt Van den Brom.

Wie wint de bekerfinale?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
18
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties