Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom haalt uit naar Feyenoorders: 'Dit hebben ze niet nodig'

Laatste update:

"We hebben het altijd over respect over en weer, dat wordt altijd zo makkelijk gezegd", zei Van den Brom. "Maar op het moment dat de bal twee keer niet teruggegeven wordt, dan is het logisch dat er op het veld op wordt gereageerd. Dat doet iets met spelers."

Van den Brom vond het jammer om dit te zien: "Want het hoort niet in het voetbal. Wat de stand ook is, wat de belangen ook zijn: je moet een grote meneer blijven. Het is jammer dat zoiets gebeurt. Ze hebben het niet nodig." Feyenoord-AZ eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel.

-
John van den Brom heeft gelijk

Meer nieuws

Arbitrale blunder: gelijkmaker van De Ligt tegen Real Madrid onterecht afgekeurd
0
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
236
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
35
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
16
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties