Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom heeft geen spijt: 'Ben nog altijd heel blij met Tim'

Laatste update:

"Ik ben nog altijd heel blij met Tim. Als je puur kijkt naar de goals die we tegen hebben gekregen, is het heel makkelijk om te zeggen: Oké, we hebben er niet goed aan gedaan", stelt Van den Brom tegenover de NOS. "Aan de andere kant: hij heeft er nu vijf of zes gekeept, waarvan vier topwedstrijden. Als team hebben wij ontzettend veel moeite gehad om daarin resultaat te halen. En Tim is daar gewoon onderdeel van."

AZ heeft donderdag een uitgelezen kans om de finale van de KNVB beker te bereiken. De Alkmaarders moeten in eigen huis zien af te rekenen met SC Cambuur. "Het doel is bekend. We spelen thuis. Tegen Cambuur. Alle respect voor de tegenstander. We hebben een aantal wedstrijden van ze bekeken en een heel goed beeld van ze gekregen", zegt de oefenmeester van AZ. "Wij zijn het aan onze stand verplicht - niets meer en niets minder - om die finale daadwerkelijk te gaan halen. En daarmee kun je - want zo werkt het ook in het voetbal - hetgeen wat er tegen Lyon gebeurd is, makkelijker uitwissen."

-
Denk jij dat AZ de KNVB beker gaat winnen?

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
10
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
66
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
29
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties