Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom straft Jahanbaksh met tribuneplek: 'Vind het verschrikkelijk'

Laatste update:

"Ik selecteer de jongens niet voor niets, omdat we iedereen nodig hebben. Ali heeft bewezen dat hij een belangrijke speler voor ons is. Hij kwam niet helemaal fit terug uit de interlandperiode, maar dat heeft niets met deze sanctie te maken", vertelt Van den Brom. "Hij kwam veel te laat. We eten hier altijd drie uur voor de wedstrijd. Dan moeten ze aan tafel zitten."

De afspraken zijn helder, laat Van den Brom weten. "Ali was te laat en het vervolg is dan dat je niet op de bank, maar op de tribune gaat zitten. Hij zit daar heel erg mee. Maar dat is zijn eigen verantwoordelijkheid. Het zijn afspraken die je als groep maakt. Helaas. Het is de eerste keer dat ik dit moet doen."

-
Is John van den Brom te streng voor Alireza Jahanbakhsh?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties