Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom treurt: 'Je bent in dit geval meer dan een speler kwijt'

Laatste update:

"Hij heeft vijf wedstrijden in de basis gestaan, heeft Europees meegespeeld. Het talent en de kwaliteit van hem zijn bekend en gaan we enorm missen. Maar ook zijn persoonlijkheid, de lach op zijn gezicht die anderen inspireert, gaan we missen. Je bent in dit geval meer dan een speler kwijt, want je mist ook zijn aanwezigheid in de groep. De pijn is er nog steeds", zegt Van den Brom over de blessure van de talentvolle spits.

"Bij mij, bij de staf maar ook zeker bij de spelers. Dat is iets wat moet gaan slinken op het moment dat hij daadwerkelijk aan zijn herstel kan gaan werken", vervolgt de oefenmeester, wiens ploeg het komende zondag in het Hitachi Stadion opneemt tegen FC Groningen. "Het blijft altijd een lastige wedstrijd. Buiten de play-offs hebben we daar nooit gemakkelijk gewonnen. Wij moeten de absentie van Myron gaan opvangen."

"Ik ben blij met het goede spel en het resultaat van de wedstrijd tegen Feyenoord, dus daar kunnen we op voortborduren", concludeert Van den Brom. Hij bracht zijn ploeg tegen de Rotterdammers iets anders in het veld en sluit niet uit dat hij hieraan vasthoudt. "Ik houd graag vast aan dingen die goed bevallen. De veranderingen kwamen het elftal ten goede, zowel aanvallend als verdedigend. Dus dat is een argument om er mee door te gaan."

Zie jij AZ komende zondag winnen bij FC Groningen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
13
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties