Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom verklapt: 'Ik ben helemaal gek met hem, dat weet hij ook'

Laatste update:

AZ speelt niet langer met vleugelaanvallers, maar dat maakt volgens Van den Brom voor Berghuis niet uit. "Hij kan één van de twee spitsen zijn of op tien staan", wordt de oefenmeester geciteerd op de website van zijn club. "Ik ga nu nog niet de hele opstelling prijsgeven, maar kan al wel zeggen dat Berghuis zaterdag in de spits staat. Ik ben helemaal gek met hem, dat weet hij ook. Steven is namelijk een speler die iets extra's heeft. Hij maakt een fitte en gretige indruk."

Naast Berghuis is ook Markus Henriksen weer helemaal fit en dat betekent dat Van den Brom een volledige selectie tot zijn beschikking heeft. De coach moet zodoende spelers teleur stellen en in sommige gevallen niet eens meer in zijn wedstrijdselectie opnemen. Dat laatste geldt voor Wesley Hoedt, al wordt de verdediger buiten de groep gehouden omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Alkmaar.

Eredivisie
AZ
2 - 0
FC Dordrecht
Steven Berghuis kan uitstekend als spits spelen in een 4-4-2-systeem

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties