Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom waarschuwt voor Berghuis: 'Daar zijn we op voorbereid'

Laatste update:

"Feyenoord zit wat moeilijk voorin", ziet Van den Brom, die zijn spelers heeft gewaarschuwd voor de kwaliteiten van Berghuis. "Stam probeert het nu met Berghuis in de spits. Die speelt overal, behalve in de spits. Daar heb ik mijn jongens op voorbereid. Hij is hun beste speler, die moeten we aan banden leggen."

Van den Brom bewaart weinig goede herinneringen aan uitwedstrijden in de Kuip. "Ik heb er als trainer niet heel veel punten gehaald", zegt de voormalig oefenmeester van AZ. "Je weet dat het daar altijd lastig is. Ook nu zij een Europese wedstrijd in de benen hebben. Feyenoord blijft Feyenoord. Er staan goede spelers op het veld."

Utrecht mist zondag in ieder geval de spitsen Jean-Christophe Bahebeck en Adrián Dalmau, terwijl de inzetbaarheid van Sander van de Streek twijfelachtig is. "Hij kan met pijn spelen, maar het moet wel verantwoord zijn. Het zal niet onze intentie van voetballen veranderen. Dat zou raar zijn. Juist omdat we goed gestart zijn, zullen we ons eigen spel spelen. Dan is het aan Feyenoord om daar iets aan te doen."

Gaat FC Utrecht een resultaat halen bij Feyenoord?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties