Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom: 'We hebben besloten dat hij in 2016 niet meer in actie komt'

Laatste update:

Het fysieke malheur houdt Vlaar niet alleen donderdag aan de kant. De verdediger laat ook de competitiewedstrijden tegen Feyenoord en FC Twente, alsmede het bekerduel met ASWH aan zich voorbij gaan. "We hebben besloten dat Ron de komende weken niet meer in actie komt en zich gaat richten op zijn herstel", vertelde John van den Brom aan RTV Noord-Holland.

"Hij wil gewoon herstellen en optrainen voor ons trainingskamp begin januari in Spanje." Tegen Zenit wordt Vlaar vervangen door Derrick Luckassen. Winst van AZ op Zenit betekent dat de ploeg van Van den Brom in Europa overwintert, maar ook en remise en zelfs een nederlaag kunnen voldoende zijn.

Even leek het erop dat Ridgeciano Haps het duel met Zenit ook zou moeten missen. De verdediger ging voortijdig terug naar de kleedkamer, maar dat was slechts uit voorzorg, "Hij had al last van een blessure en trainde zonder verdoving. Dat ging niet. Dus speelt hij morgen mét", zo lichtte Van den Brom toe.

-
Wat doet AZ tegen Zenit Sint-Petersburg?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties