Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom: 'Wij vallen zo ver terug, eigenlijk onbegrijpelijk'

Laatste update:

"Een tegengoal kan altijd, maar blijf dan gewoon je taken uitvoeren. Dat gaat juist helemaal fout bij ons. Wij vallen zo ver terug, eigenlijk onbegrijpelijk", aldus de oefenmeester tegen de NOS. Er was volgens hem ook helemaal geen aanwijzing voor een afgang: de voorbereiding en de warming-up verliepen gewoon goed.

AZ speelt in het weekeinde tegen Vitesse. Een sterke tegenstander, maar Van den Brom gaat het niet omgooien. Hij gunt de meeste spelers een kans op revanche. "Ik reken erop dat het geen volgende veegpartij gaat worden. Wij hebben laten zien dat wij buitenhuis goed kunnen presteren", zegt hij.

-
Denk je dat AZ wint bij Vitesse?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties