Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom ziet AZ vanaf tribune punten verspelen bij hekkensluiter

Laatste update:

AZ maakte in de openingsfase het spel, maar de eerste kans van de wedstrijd was toch voor de thuisploeg. Ridgeciano Haps leek zich door de harde wind in het Parkstad Limburg Stadion op een voorzet van David Boysen te verkijken, waarna Mikhail Rosheuvel bijna van het buitenkansje profiteerde. Zijn poging ging echter aan de verkeerde kant langs de paal van het doel van Sergio Rochet. De doelman werd even later ook bijna verrast door een lange pass en kon maar net voorkomen dat de bal over hem heen stuiterde.

AZ probeerde zich daarna door de verdediging van de Limburgers heen te voetballen, maar ging veel te slordig met het balbezit om. De bezoekers kregen een dikke vijf minuten voor tijd uit een counter dan ook het deksel op de neus: Vlaar verloor op de middenlijn door een slechte pass de bal aan Abdul Ajagun, waarna de Nigeriaan alleen door mocht richting het doel. Vanaf de rand van de zestien knalde hij de bal keihard langs Rochet in de kruising.

Deze tegenvaller werd even later bijna gevolgd door een nieuwe teleurstelling nadat Haps de bal uit een corner compleet verkeerd raakte en het leer rakelings langs zijn eigen doel zag zeilen. AZ trad in de tweede helft aan met Muamer Tankovic, terwijl ook Mats Seuntjes vlot in de ploeg kwam, en deze wijzigingen leken de Alkmaarders nieuw elan te geven. Die tweede invaller was een half uur voor tijd dan ook betrokken bij de knappe gelijkmaker. De middenvelder lepelde de bal richting Weghorst, waarna de spits het leer in één keer in het dak van het doel joeg.

Met Iliass Bel Hassani kwam twintig minuten voor tijd de laatste AZ-invaller binnen de lijnen en de middenvelder liet zich meteen zien. Een eerste poging belandde op het dak van het doel van Benjamin van Leer, waarna hij uit de daaropvolgende corner de lat trof. Tien minuten voor tijd testte hij de doelman nog een keer met een goede poging van afstand, maar Van Leer hield de 1-1 op het scorebord. De laatste goede kans voor de bezoekers was voor Tankovic, die vanuit een compleet vrijstaande positie de bal net langs de goal krulde.

-
Vind jij dat AZ meer verdiende?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties